Nyheter

Följ utvecklingen om våra hingstar

Don Fanucci Zet

Don Fanucci Zet tillgänglig till begränsat antal ston

Sprintermästaren Don Fanucci Zet (e. Hard Livin), 09,6ak/4,9 miljoner kr, kommer finnas tillgänglig på den svenska marknaden till ett begränsat antal ston redan i år. Tanken när vi började frysa sperma från Don Fanucci Zet var att vi skulle kunna använda det till några av våra egna ston. Vi kan nu glädjande meddela att vi planerar att kunna betäcka 30-50 ston utöver våra egna. Exakt hur många ston vi kommer kunna betäcka vet vi när vi avslutat frysningen som sker under en begränsad period.

Ni som är intresserade av att betäcka ert sto med Don Fanucci Zet redan under årets betäckningssäsong skickar ett mejl till arneng@stallzet.se och uppger namn på stoet samt ägaruppgifter. Beroende på hur många stoägare som anmäler intresse förbehåller vi oss rätten att selektera stona som får plats.

Don Fanucci Zet är en son till succéhingsten Hard Livin (SJ’s Caviar) och passgångarstoet Kissed By The West (e. Western Terror). Mixen mellan trav- och passgångarblod är enormt spännande. Råtalangen som Don Fanucci Zet besitter är till för att flytta gränser.

Don Fanucci Zet kommer kosta 5 000 kr vid bokning och 55 000 kr vid levande föl.