Call Me Keeper

Född 2010
- e. Pine Chip (US) u. Eliza Keeper ue. Credit Winner (US)

  • Information

  • Intresseanmälan

Intressant blod

Call Me Keeper 1.10,6am - 5.248.872 kr - 45 23-4-1

Mankhöjd: 167 cm


Call Me Keeper är en son till Elithingsten Pine Chip och Credit Winner-dottern Eliza Keeper, förutom Call Me Keeper även mor till Alicia Keeper, 443.500 kr, och Flo Jo Keeper, 965.500 kr. Mormodern Zootsie Keeper har producerat Go On Keeper, 1.843.094 kr och Keep Well, 643.950 kr. Call Me Keeper är helt fri från Valley Victory-blod vilket gör honom till ett mycket intressant alternativ för många ston.

Mer information on Breedsbible.com

Hypothetical Pedigree

Submit a Dam's name below to create a
hypothetical pedigree with this Stallion.
View Hypo

Stamtavla

Far
Mor
Pine Chip (US) Arndon (US) Arnie Almahust (US)
Roydon Gal (US)
Pine Speed (US) Speedy Somolli (US)
Piney Hanover (US)
Eliza Keeper (SE) Credit Winner (US) American Winner (US)
Lawn Tennis (US)
Zootsie Keeper (SE) Zoot Suit (US)
Ever Hoff (DK)
Avgifter 2023

15 000 kr

Bokningsavgift 2 000 kr. Moms och veterinäravgifter tillkommer. Tillgänglig med transportsperma.

Fantastisk exteriör

Call Me Keeper köptes som ettåring på Kriterieauktionen. Han har en fantastisk exteriör med enorma motorer. Call Me Keeper har alltid visat väldigt hög potential men togs lugnt som treåring för att han skulle få utvecklas till den stjärna han hade möjlighet att bli. Han segrade i debuten på 15,7/2140 m voltstart och inledde med sex raka segrar. Bästa insatsen gjordes när han tog ner Boys Going In från dödens i ett Breeders Crown-lopp. Call Me Keeper visade sedan när han kom till Frankrike att han var redo att ta sig an eliten.

Snackhäst i Frankrike

Call Me Keeper passar egentligen överallt med tanke på hans styrka men just på Vincennes trivs han extra bra. Hela åtta segrar har han hittills tagit på Paris-banan. Call Me Keeper har även vunnit Grand Prix Anjou Maine (Gr3) på Meslay-du-Maine och Prix de Lure på Enghien. Vid triumfen i Prix d'Aubusson tog Call Me Keeper rekordet 10,6/2100a meter. Dessutom slutade han sexa i Prix d'Amerique, tvåa i Grand Prix de Belgique samt fyra i Grand Prix de France under vintermeetinget 2017. Call Me Keeper startade fyra gånger i Sverige 2016 och vann bland annat Jämtlands Stora Pris.

Call Me Keeper är tillsammans med Trixton och Propulsion den ettåring med bäst motorer som jag köpt på auktion. Hans exteriör är grym. Han visade tidigt stor talang och kunde springa hur fort som helst direkt när vi körde in honom. Jag tog det lugnt med honom som unghäst just för att han skulle få möjligheten att utvecklas till en stjärna som äldre. Han är helamerikan men har styrkan som en fransk pansarvagn.

Daniel Redén