Canari Match

Född 2012
- e. Extreme Aunou (FR) u. Ruelle d'Ostal (FR) ue. Joe l'Amoroso (FR)

  • Information

  • Intresseanmälan

Kulltopp i Frankrike

Canari Match 1.10,2a - 3.538.149 kr - 46 4-6-7


Canari Match startade som unghäst hela tiden mot de bästa i den franska C-årgången. Som tvååring slutade han trea i Prix Ourasi (Gr3) och fyra i Prix Emmanuel Margouty (Gr2). Största meriten som treåring togs i Grupp 1-loppet Criterium des Jeunes där han slutade tvåa, men även andraplatserna i Prix Maurice de Gheest (Gr2) och Prix Kalmia (Gr2), tredjeplatserna i Prix Paul Viel (Gr2) och Prix Paul Karle (Gr2) och fjärdeplatsen i Prix Albert Viel (Gr1) sticker ut.

Stamtavla

Far
Mor
Extreme Aunou (FR)Baltic Speed (US)Speedy Somolli (US)
Sugar Frosting (US)
Nesmile (FR)Caprior (FR)
Amours Du Mesnil (FR)
Ruelle D'Ostal (FR)Joe L'Amoroso (FR)Quadrophenio (FR)
Amarosa (FR)
Hawa Speed (FR)Loustic De La Tour (FR)
Odile De Coulon (FR)
Avgifter 2018

15 000 kr

Bokningsavgift 2000 kr. Moms och och veterinäravgifter tillkommer. Transportsperma tillgänglig.

Läcker typ

Canari Match är en långbent, lätt, läcker fransk modell. Han är helt rentravande, otroligt snabb i benen och med en fantastisk teknik. Han är både startsnabb och har styrka. Fadern Extreme Aunou är en son till Baltic Speed och Nesmile, även mor till avelshingstarna Defi d'Aunou, Buvetier d'Aunou och Unispeed. Modern Ruelle d'Ostal har sin första avkomma i Canari Match. Mormodern Hawa Speed tjänade själv €62.528 och har lämnat Quinawa d'Ostal €74.330.

Ny nivå i Sverige

Som fyra- och femåring fortsatte Canari Match att tävla mot de bästa i kullen innan han importerades till Sverige. Karriären i Norden har inletts på bästa sätt. I Eskilstuna travade Canari Match 10,2a/1640 meter vid seger, Bergslagsloppet i Lindesberg vanns på nytt banrekord 10,7a/1640 meter och på Bjerke vann han Finn Tacks Europamatch (Gr2). Canari Match satsas nu mot vintermeetinget i Frankrike.

Jag hittade Canari Match hos Frédéric Prat på Grosbois. Jag gillade hästen när jag såg honom och visste att han hade tävlat i högsta konkurrens som unghäst och hela tiden gjort det bra. Så fort Canari Match kom till oss och började träna kände jag att han hade det där lilla extra. Hästen har utvecklats mycket bra och jag tror att han kommer kunna utmana högsta klassen. Han är helfransk men har en ruskig speed. Ett mycket intressant alternativ på den svenska marknaden.

Daniel Redén