Whitehouse Express

Född 2011
- e. Yankee Glide (US) u. Miss Garland (US) ue. Garland Lobell (US)

  • Information

  • Intresseanmälan

Superstammad Yankee Glide-are

Whitehouse Express 1.10,5a - 2.128.471 kr - 63 17-7-6


Whitehouse Express är en son till toppstoet Miss Garland (Garland Lobell) och avelsmatadoren Yankee Glide. Miss Garland är med sin produktion ett unikt avelssto. Hon har lämnat lämnat de sex miljonärerna Vivid Photo, 3,3 milj USD och vinnare av Hambletonian, Devious Man 1,3 milj. USD och avelshingst, Whitehouse Express 2,1 milj. kr., Goodlookngirl 154' USD, Celebrity Shark 149' USD, samt Broken Record 135' USD.

 

Stamtavla

Far
Mor
Yankee Glide (US) Valley Victory (US) Baltic Speed (US)
Valley Victoria (US)
Gratis Yankee (US) Speedy Crown (US)
Yankee Flight (US)
Miss Garland (US) Garland Lobell (US) ABC Freight (US)
Gamin Lobell (US)
Scenic Dolly (SE) Lindy's Crown (US)
Scenic Linda (SE)
Avgifter 2020

10 000 kr

Bokningsavgift 2000 kr. Moms och och veterinäravgifter tillkommer. Transportsperma tillgänglig.

Speedig som få

Whitehouse Express köptes för $40.000 på auktion i USA och importerades till Sverige. Därav var han inte startberät- tigad i de svenska unghästloppen utan fick nöja sig med att starta i "vanliga lopp", trots att han hade kapacitet att konkurrera med de bästa i kullen. Som fyraåring tog sig Whitehouse Express till final i Sprintermästaren och travade där som femma sitt rekord 1.10,5a, slagen av vinnaren Nuncio. Whitehouse utveck- lades och tog sig upp i gulddivisionen.

Tillgänglig med färsk sperma

2020 går Whitehouse Express till avel och uppstallas på Mannegårde, Gotland. Vi tycker att Whitehouse Express är en avelshingst värd att ge chansen och introducerar honom till mycket prisvärda 2.000 kr vid bokning och 10.000 kr vid levande föl.

Whitehouse Express är en naturtravare med helt rätt inställning och en stam med svårlaget möderne.

Whitehouse Express är lite av en favorithäst. Jag hittade honom som ettåring i USA och föll för hans exteriör. Han har alltid varit lågpulsad och hade en fantastisk teknik och gång. Mödernet är så starkt att han måste kunna bli en bra förvärvare.

Daniel Redén